Artikkelit

MainosVideo

Kuutio sopii ammattilaisen työkaluksi

Sakari Hautalan mielestä Kuutiossa on parasta se, että sen avulla pystyy olemaan yhteydessä useaan puun ostajaan yhtä aikaa, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Lisäksi palvelu toimii luotettavasti ja turvallisesti. MHY Keski-Suomessa kaupat hoituvat Kuutiolla valtakirjalla metsänomistajan puolesta.

Tammia tavoittelemassa

Suomessa on ainakin yksi puu, jonka voi määritellä sosiaalisen median julkkiseksi: Paavolan tammi. Lounais-Suomen kalkkipitoisilla mailla on helppo päästä satukirjojen tunnelmiin.

Mainos

Kumppaniartikkelit

Tyvi on koivun arvokkain osa

Seitsemäntoista prosenttia Suomen puuston tilavuudesta on koivua. Vuosittain korjatusta miljoonasta kuutiometristä 13 000 matkaa erikoistyveksi katkottuna Koskitukin emoyhtiön, Koskisen Oy:n ohutviiluvaneritehtaalle.

Vaneri, joka taipuu sormen ympärille

Ohutviiluvaneri valmistetaan uusiutuvasta, ympäristöystävällisestä raaka-aineesta – suomalaisesta koivusta. Ylivoimaisten ominaisuuksiensa ansiosta se on syrjäyttänyt käytössä monet perinteiset materiaalit.

Suomalainen koivu taipuu designiksi

Koskitukki on yksi Suomen merkittävimmistä koivutukin ostajista. Yhtiön puunhankinta-alueelta, joka kattaa eteläisen ja keskisen Suomen, korjataan vuosittain noin 230 000 m3 ensiluokkaista koivutukkia emoyhtiö Koskisen Oy:n vaneritehtaiden tarpeisiin.

Keskustelut

Lukijoiden kuvat

Pikakysely

Omistatko metsää turvemailla?

Latautuu ... Latautuu ...

Puunhinta

Täältä löydät tuoreimmat koko maan puunhinnat sekä puunhintalaskurin.

Metsäalan työpaikat

Etsitkö metsäalan töitä tai hakeeko metsäalalla toimiva yrityksesi työntekijöitä? Tältä sivulla löydät metsäalan kiintoisimmat työpaikat ja parhaimmat asiantuntijat. Tarkemmat ohjeet ilmoittajille löytyvät "Lähetä ilmoitus" -painikkeen takaa.

TyötehtäväIlmoitettuVanheneeTyönantaja
HANKINTAESIMIESIisveden Metsä Oy
METSÄESIMIESMetsänhoitoyhdistys Kanta-Häme ry
KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄ/SPV-ASIANTUNTIJAMetsänhoitoyhdistys Kanta-Häme ry
MaankäyttöasiantuntijaMetsähallitus

Metsämaa

Tästä osiosta löydät myytäviä metsätiloja, laskurin metsätilan arvon arviointiin ja metsätilakauppaa koskevia artikkeleita.

KuvaTyyppiKuntaPinta-ala (ha)Hinta (€)Kohdetta myy
MetsäpalstaSavonlinna18,20192 000Kiinteistömaailma/Asunto- ja Metsätori Oy LKV
MetsäpalstaHämeenlinna15,1747 000PJT-Forest Oy LKV
MetsäpalstaLohja40,73320 000PJT-Forest Oy LKV
MetsäpalstaLaukaa22,2090 000PJT-Forest Oy LKV