Keskustelut Metsänomistus Metsä-group osuussijoitukset

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 347)
 • Metsä-group osuussijoitukset

  mielipiteitä kaivataan lähinnä metsä-groupin a-lisäosuuksista tuntuisi aika hyvä korko olevan ja vielä kevyt verotus ja pääoma bonus onko liian helppoa ollakseen totta 100000 sijoituksella tekisi 5 vuodessa noin 25000 + 5500 pääoma bonus ?

 • pihkatappi pihkatappi

  Ja jos Metsäliitto laitettaisiin pörssiin, osuuksien arvo vähintään kolminkertaistuisi.

  anaconda anaconda

  Noin tuhannen taalan kysymys tuli tässä että maksaako mieluummin siitä että yhdistää 2 luottoa yhdeksi vai kärsiikö kaksista kuluista? Maailma on palvelumaksujen =)

  Tolopainen

  Taitaa olla parinkympin kysymys vuositasolla, jos niin surullisesti on käynyt, että on joutunut velkaa ottamaan onko tuolla loppupeleissä suurtakaan merkitystä.

  wanhajätkä

  Kyllä tällä palstalla tuntee ittesä ihan reppanaksi. Kaikilla on rahaa enempi ku Roopeankalla. Mitään virhesijoitusta tai takapakkia ei koskaan tapahu.

  Mistähän saisin vertaistukea…kotka vei koiran, traktori paloi ja lumityökki on tekemättä… Tämän viikon saldoa.

  No ainahan se vähän vastustaa ainakin minua. Kyllä se tästä taas hässäkkää pukkaa ku saan uudenvanhan rattorinki tänään.

  jees h-valta

  EDIT Kyllä eläissään on velkaa tehtävä jos mielii jotain aikaan saada maanpäällistä omaisuutta. Jos säästämällä ja nuukasti elämällä jotain kuvittelee saavuttamansa niin turha luulo. Mitään ei kerkeä hommailla. Kyllä senverran elämä kallistuu koko ajan ettei sitä pienistä tuloista säästämällä mitään saavuta. Lainojen yhdistäminen on vain mielestäni pakkorakotoimia koska se on täysin itsensäkin pettämistä. Lainasumma ei siitä parane mutta laina-aika ja korkomenot suurenee. Mutta jos on joutunut ongelmiin liian monen velan suorituksessa niin silloin yhdistäminen on parempi vaihtoehto kuin henkilökohtainen vararikko.

  Puuki

  Jos vanhoista asioista vielä sen verran, niin ei tainnut MetsäBoardia olla vielä olemassakaan silloin kun Metsäliito oli konkurssiuhan alla. Tuotto pakkasella 150 milj ja velkaa 2 mrd. Mutta se oli tietysti lama aikaa se.

  En ole ottanut koskaan lainaa. Ehkä olisi kannattanut joskus ottaakin, olisi  jäänyt ”hosuminen”  vähemmälle . Sijoittamiseen en ainakaan ota koskaan lainaa vaikka korot onkin nyt matalalla. Persnettoa on tullut muutaman kerran sijoituksista ja takapakkia muutenkin. Kellepä niitä ei tulisi.    Koirakin piti antaa pois allergian takia. Paras kaveri . Vmp.

   

   

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Velkaa on joutunut ottamaan ja kyllä asia niin on,että kyllä  on kannattanut.Jos olisin odotellut,että tilillä on koko kauppahinta kun ensimmäistä tilaa haaveili,niin aika paljon myöhemmin olisin metsänomistajaksi päässyt.

  Alku on rahattomalle aloittelijalle hankala,yritipä mitä hyvänsä.Sama on metsäpuolella,kun alkuun pääsee ja tulovirtaa muodostuu,kaikki on helpompaa.On vuosien saatossa ollut tiukkaakin,mutta niistä on kunnialla selvitty.Nykyisin ei suuremmin n. 95% vakavaraisuudella olla pankkien armoilla.Investoinnit on mahdollista tehdä tulorahoituksella ja toimeentulokin on turvattu.

  Varovaiset perintötilalliset eivät ole täällä paljoa ylös ylenneet,metsä kasvaa ja rahat pankkitilillä,joillakin Metsäliiton osuusisakin joku kymppitonni ja osalla lisäksi kateus nystyrät.Rohkeus ja aloitteliaisuus ja työnteko antaa paremman lopputuloksen mielestäni.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  wanhajätkä: niillä joilla on enemmän rahaa, yleensä persnetotkin ovat isompia. Kun elää yli puolen vuosisadan, kyllä meille jokaiselle kertyy elämänkokemusta, taloudellista ja henkistä!

  Berza

  Vanhoista asioista  vielä, metsä board oli aiemmin M-real ja sitä ennen metsä Serla.

  Yhtäkaikki Metsä-Liitto konserniin kuuluvia ja samasta firmasta kysymys.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  MetsäGroupin pääaloista sellu ja kartonki tuottavat hyvin tällä hetkellä. Myös jotkut mekaanisen metsäteollisuuden osat, jotka jalostavat puun pitemmälle eli rakennusteollisuuden tarpeisiin.

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 347)