Keskustelut Metsänomistus Pedot eivät kuulu sivistysvaltioon

Esillä 10 vastausta, 41 - 50 (kaikkiaan 83)
 • Pedot eivät kuulu sivistysvaltioon

  Aikaisemmin Suomessa oli luonnollista, että pedot eivät haitanneet asukkaiden elämää. Se kuului sivistysvaltion perusoikeuksiin. Alikehittyneissä maissa asiat saattoivat silloin olla toisin.

  Nykyisen ekofasismin aikakautena ihmisoikeudet ovat joutuneet väistymään hyvin pienen ihmisjoukon harjoittaman petoterrorin tieltä. Tästä viimeisimpänä esimerkkinä on hallitsettomasti kasvanut ilveskanta. Saarijärven Pylkönmäellä ilves hyökkäsi kotipihalla ihmisen kimppuun. Myös sudet aiheuttavat jatkuvaa vahinkoa maaseudun asukkaille ja elinkeinoille.

  Mikä tätä maata oikein vaivaa?

 • 6 m3 6 m3

  Toisaalta jos tuon sp:n kommentin kääntää päälaelleen, niin olisiko meillä aikoinaan ollut sellaisia hiihtäjä suuruuksia kuin mitä oli.
  Ilman toopinkia, kirittäjänä vain sudet?

  6 m3 6 m3

  Suomen kansa on puhunut, porsaanreiät on tukittava, rosvot on pantava kiinni.

  Eikös pääkaupunkiseutu ole jo aidattu hirviaidoilla? Jokaiselle ulosmenoväylälle vaan portti, hirvet ja pedot sinne. Alue on kyllä aikalailla pienempi kuin Yellowstone, mutta referenssi kohteena siitä tulisi aivan erinomainen.

  jees h-valta

  Tuo sukupuuttoon tuhoaminen on kyllä jo ajatuksena niin kuvottavaa ettei enää nykyisellä tietämyksellä luulisi kenenkään sellaisia edes hörisevän. Uhat ovat olemattomat ja silti pelätään ja parutaan. On tainnut olla hukkaan heitettyä koulunkäyntiä monelle ”korpijussille” jos ei tuonvertaa käsitä.
  Kuljen metsissä vuoden jokaisena aikana vähintään muutaman kerran viikossa eri puolilla Satakuntaa enkä ole silti edes päässyt näkemään kuin kaksi ilvestä. Autolla ajaessa näen hirviä kyllä lähes viikoittain, joskus useitakin. Niitä saa kyllä pelätä liikenteessä. Käyvät lähes hengenpäälle. Kokemuspohjalta.

  6 m3 6 m3

  Koskas tasaikäisiä ja yksilajisia puuviljelmiä on alettu metsiksi kutsumaan?

  jees h-valta

  Jos kevytsarjan motittaja tarkoittaa haavikoitani niin monimuotoisuus ja monilajisuus on niissä parempi kuin monen kuusikoissa tai männiköissä. En kasvata niitäkään ihan puthtaina haavikoina vaan sekaakin on joukossa.Ainoastaan vanhat peltoheitot tuppaa olemaan yhdensorttisia koska niissä ei ole muut menestyneet. No,koivua kyllä joku joukossa.Mutta kuljen todella monensortin metsätyypeillä ja löytyy jyrkkiä vaihteluita maastollisestikkin.
  Niin niissä omissa kuin vieraidenkin metsissä joissa liikun.

  6 m3 6 m3

  Kas, kas. Eivät vielä ole H-Vallan tienoilla kaikki ”metsät” aidattu kun Jessekin voi nauttia jokamiehen oikeuden mukanaan tuomista eduista.

  jees h-valta

  ms200:lle etten ole vielä nähnyt sitä ensimmäistäkään susilaumaa.
  Tänäänkin osa metsäajastani tuhrautui hirvien jahdin aikaiseen aitoihin törmäilyn jälkien korjaamiseen. Näinkään hyvänä jahtipäivänä ei ilmeisesti kaatoja koska ei laukauksia kuulunut.
  Kovin oli kyllä harvalukuinen tuo jahtiporukkakin. Taitavat myös pelätä susia. Kotona on tietysti turvallisempaa.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  ms200:
  ”Kysymys siis kuuluu, minkä verran pitää tulla vahinkoa, että susikantaa aletaan merkittävästi vähentämään? Ja miten pitkään tätä susien siirtoistutusekoterrorismia yleensäkin saa Suomessa jatkaa?”

  Siinäpä hyvä kysymys, missä lie vastaajat?

  Me olemme hukanneet esi-isiemme vaivalla hankkiman perinnön, eli suurpedoista vapaan Suomen.
  Onhan niitä aina ollut itärajan tuntumassa petoja, eli siis meidän olisi pitänyt jatkaa esi-isien viitoittamalla tiellä vielä jonkun vuosikymmenen että koko maa olisi ollut vapaa suurpedoista.
  Työ on jätetty kesken ja homma päästetty tarkoituksella taantumaan.

  Hävetkäämme!

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  jees h-valta

  Niin tosiaan aihetta on hävetä esi-isiemme vaino”hulluutta” jolloin viimeinenkin pitäjän susi piti monisatapäisen äijälauman toimesta saattaa pois päiviltä. En kyllä käsitä heidän tarkoitusperiään.

  6 m3 6 m3

  Mites muuten puun takaa katsottuna nuo pedot nii pal huolettaa että oikein kolmas ketju piti asian tiimoilta avata?

Esillä 10 vastausta, 41 - 50 (kaikkiaan 83)