Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 1,751 - 1,760 (kaikkiaan 2,644)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Merkitty: 

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Visakallo Visakallo

  Liettuan rautatieyhtiö on ilmoittanut EU-pakotteiden takia keskeyttävänsä ainakin osan Venäjälle kuuluvan Kaliningradin erillisalueen tavaraliikenteestä . Pakotteiden piiriin kuuluu 40-50 prosenttia tavarajunien lastista, kuten rakennusmateriaaleja, metalleja ja sementtiä. Kaliningradin kuvernööri kertoo, että tavarantoimituksille tarvitaan välittömästi korvaavia reittejä, joista hän mainitsee Kaliningradista Suomenlahdelle Laukaansuun satamaan kulkevan merireitin. HS

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  O-ou. Tuosta se Putler riemastuu. Pitäisikö meidän lähettää Kaliningradiin väestön suojaksi joukkoja ja vaatia että heidän pitää saada äänestää itsenäistymisestä tai yhdistymisestä Liettuaan?

  Ukrainasta mainittiin että liittyessään EU:hun se olisi sen köyhin jäsenmaa, köyhempi kuin Moldova. Se on kyllä jännä että venäläiset ovat päässeet nyt matkailemaan melko vapaasti jo 30 vuotta, mutta eivät vieläkään tajua markkinataloutta. Sitä luulisi että jos tajuaisivat, vaihtaisivat rosvot pois johdosta heti.

  Tolopainen

  Vaikka Suomessa on asiat hyvin, silti eduskunnassa on suuri edustus populisteilla ja demokratian vastaisella ryhmällä. Eikö tuokin ole merkillistä. Veroja vaaditaan alemmaksi, vaikka rahat jaetaan palveluina kansalle ja lisäksi valtio lainaa 10mrd€/y ja kaikki rahat menee jakoon vuosittain. Sekään ei muka riitä. Euroopassa sosialiedut on niin huippua, että tänne on koko ajan tunkua köyhemmistä maista, joissa ilmaista rahaa ei jaeta.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Sikäli meidän populistit ovat kyllä agendassaan loogisia että suhtautuvat kriittisesti osaan maahanmuutosta. Vaikkapa Kanadassa tai Ruotsissa ollaan muutettu suhtautumista maahanmuuttoon: molemmat maat ovat olleet erittäin sallivia, kunnes huomattiin että kotoutuminen jää joillakin yksilöillä tai ryhmillä vajaaksi. Vielä populisteja merkillisempää onkin niiden siirtolaistaustaisten ihmisten mellakointi jotka ovat jo päässeet länsimaihin.

  Visakallo Visakallo

  Britannian puolustusvoimien uusi komentaja, kenraali Sanders kehottaa sotilaitaan valmistautumaan kohtaamaan Venäjä taistelukentällä ja taistelemaan taas Euroopassa. Briteille Euroopassa sotiminen tarkoittaa maasotaa manner-Eurooppassa. 56-vuotias Sanders on palvellut aikaisemmin Pohjois-Irlannissa, Kosovossa, Irakissa ja Afganistanissa. BBC/IS

  Visakallo Visakallo

  Meikäläinenkin on saanut viime vuosina kuulla huonoihin aikoihin varautumisesta viisastelua muutamalta palstan räävä-nimimerkiltä. Korona tuli kaikille yllättäen ja siirsi ikäviä asioita eteenpäin, mutta nyt ne sitten ovat edessä. Viisastelua jatkakoon ne, joilla kantti siihen jatkossa riittää.

  Petkeles Petkeles

  Älä unohda, että myös uhriutumisesta on tullut kuittia.

  Apli

  Britit on ollu aika hyvin perillä ukrainan tilanteesta, itse uskon Kiinan pikku hiljaa valmistautuvan omiin toimiinsa lähialueillaan se tulee käyttämään tilanteen varmasti hyödykseen.. Itärajan aidalle on kuulemma rahoitus varmistettu jotenka ei muuta kun tekemään, tulemme sen tarvitsemaan vaikka se kuulostaa hullulta idealta.

  Apli
  Visakallo Visakallo

  Venäjä uhittelee nyt eniten Liettuaa. Venäjän on kuitenkin mielipuolista usuttaa Natoa kimpuunsa, sillä siitä ei Venäjä enää ehjänä selviäisi.

Esillä 10 vastausta, 1,751 - 1,760 (kaikkiaan 2,644)