Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 1,791 - 1,800 (kaikkiaan 2,707)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Merkitty: 

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  MaalaisSepolla mielenkiintoinen analyysi. Toivotaan että myös paikkansapitävä, tarkoitan että kansa noissa maissa ansaitsisi päästä pois alistetusta asemastaan. Mutta jos he eivät tiedä paremmasta vaihtoehdosta niin miten yhteiskunta muuttuisi. Tulee mieleen Afganistan; kansa kuuli jo demokratiavaihtoehdosta mutta silti ei tullut pysyvää muutosta.

  Kalle Kehveli

  Höh, eikö suomessa ole sama tilanne. Päättäjät kurjuuttaa tavallisen ihmisen elämää tavalla tai toisella idioottimaisilla, omaa etuaan ajavilla päätöksillä. Venäläiset ja kiinalaiset ei tarvitse mielenterveyspalveluja, ehkäpä ne ovat paljon onnellisempia kansoja. Ei kiirettä ja stressiä. Kerkee sen huomennakin…

  Tolopainen

  Miten ne päättäjät kurjuuttaa, en ole nähnyt meillä yhtään päättäjää kurjuuttamassa. Taitaa Kallella olla vainoharhoja. Joidenkin rahapula on päättäjien aiheuttama. Olisi syytä kantaa itse vastuu omista rahoista ja eläkkeistä.

  Per Ä Reikäs

  Pärre agent 007

  Venäjä kaada ainakaan puitani 😂

  Kalle Kehveli

  ”Miten ne päättäjät kurjuuttaa, en ole nähnyt meillä yhtään päättäjää kurjuuttamassa.”

  A) Tollolla ei maa- ja metsäomaisuutta.

  B) Tollo on varaton.

  C) Tollo ei seuraa päivän politiikkaa.

  Scientist Scientist

  Tiede ei taida oikein tuntea tällaista orjuusgeeniperimää. Vaikuttaa vähän rasistisella.

  Per Ä Reikäs

  Löylyjen välissä vilvoitellessa, mieleeni juolahti, kuin pääni kestää kuumuutta, ilman sitä veli Venäläisen sauna hattua.

  Liekö Putin hattua sitten käyttänyt, mene ja tiedä sitä sitten.

  Tolopainen

  Jos Venäjä ei olisi ollut sosialistinen sortovaltio, se olisi nyt luultavasti parlamentaarinen demokratia. Sosialismi jätti niin pahan demokratia vajeen, että siitä toipuminen vie 100v. Valtaeliitin on pakko luoda kokoajan ulkoista viholliskuvaa, jotta voivat säilyttää valtansa. Natseja löytävät nykyisin joka maasta.

  Rane

  Maalaisseppo on ihan oikeilla jäljillä.Onhan Suomessakin tutkittu että huono-osaisuus periytyy.Kyse ei siis ole geeneistä vaan opituista käyttäytymismalleista.

  Venäjällähän ihmiset eivät voi edes koulutuksella oppia pois tyhmyydestä ja heiltä varastaville roistoille hurraamisesta koska venäläinen koulujärjestelmä opettaa nöyristelemään ja valehtelemaan.Rehellisyyttä pidetään tyhmyytenä.

  Ehkä kuitenkin siinä mielessä on kyse geeneistä että ne venäjän kansalaiset jotka ovat älykkäämpiä ja näkevät systeemin hulluuden yleensä muuttavat pois maasta ja nämä geneettisesti tyhmemmät jäävät huijattaviksi.

  Tuoreen tutkimuksen yllätystulos: Työttömyys periytyy, mutta rahaa tai koulutusta enemmän ratkaisee asenne (iltalehti.fi)

  arto arto

  Aiemmin kesäkuussa Putin sanoi, että hän näkee Ukrainan valtauksen ensimmäisenä askeleena Venäjälle. Kesäkuun 9. päivänä Venäjällä juhlistettiin Venäjän ensimmäisen keisarin Pietari Suuren 350-vuotisjuhlaa. Tämä japanilainen menetelmä imee myrkyt pois kehosta Mainos tech4-you.com Tämä japanilainen menetelmä imee myrkyt pois kehosta Puheessaan Putin muistutti venäläisiä siitä, kuinka Pietari Suuri valloitti aikoinaan silloisen Ruotsin ja Viron alueet. Ruotsiin kuului tuolloin myös Suomi. Pietari Suuren valloitussota kesti yli kaksi vuosikymmentä. Puheessaan Putin vihjasi, että nyky-Venäjän tulisi pyrkiä samaan; pitkäkestoiseen valloitussotaan. Putinin neuvonantaja Vladimir Medinski puhui vielä suoremmin. Medinski viittasi aikaan, jolloin Moskovan vallassa oli kuudesosa maapallosta. Hän viittasi maihin, jotka ovat olleet pitkään itsenäisiä, kuten Puolaan ja Suomeen. Medinski oli pahoillaan siitä, että Moskovan valta on pienentynyt reilusti noista ajoista. – Venäjän valitettava vetäytyminen noilta alueilta ei ole ikuista, hän sanoi.

Esillä 10 vastausta, 1,791 - 1,800 (kaikkiaan 2,707)