Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 1,801 - 1,810 (kaikkiaan 2,219)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Metsäkupsa Metsäkupsa

  Maalais Sepon  ja Arton kommentit antavat Venäjän sielusta  läpivalaisun, siksi Venäjä on takapajuinen kehitysmaa valtaosin ja sellaiseksi se taitaa  myös jäädä. Sota tulee jatkumaan pitkään, ainakin jossain muodossa Putinin ajan .

  Tolopainen

  Todellinen Venäjä ei vastaa sitä ruusuista maailmankuvaa, jota länsimaissa nykyisin kaupataan ihmisille. Aika suuri osa maapallon väestöstä ei ole kristittyjä demokraatteja kuten kuvittelemme, sehän on myös suuri illuusio. Maailma koostuu muutamasta elottomasta alkuaineesta, kuten myös ihminenkin. Ympärille on rakennettu erilaisia tarinoita kun totuus usein on liian karua hyväksyttäväksi. Ympärillämme on suuri kosminen tyhjyys, olemme yksin suuressa pääosin tyhjässä avaruudessa, josta maapallo on aivan mitätön ja merkityksetön osa. Maapallon olemassaololla ei ole mitään tarkoitusta ja ihmiselllä vielä vähemmän. Luonnon kannalta vahingollinen ja turha olio. Myöskään Venäjällä ei ole mitään tarkoitusta, eikä sen historia anna sen nykyjohdolle minkäänlaisia ylimääräisiä tappo-oikeuksia. Heikko länsi on antanut diktaattorille mahdollisuuksia rellestää ja sotia lännen rahoilla. Tietenkin Ukrainaa aseistetaan sopivasti, että Venäjä pysyy sodassa vielä vuosia, sehän on lännen etu, että Venäjän hallinto kaatuu, se on myös Venäläisten tulevaisuuden ainut mahdollisuus.

  EDIT

   

   

   

  mehtäukko

  Ryssän tuhoamissota, jossa infra,siviilit ja nyt uusi sato tuhotaan nälänhädän aikaansaamiseksi, on sitä barbanistista mielipuolisuutta. Ihmiskäsitys päättyy siihen.

  Visakallo Visakallo

  Kuten rane tuolla edellä jo totesikin, länsimaat saavat jälleen vastaanottaa laajan joukon lahjakkaita venäläisiä, jotka eivät voi hyväksyä maansa nykymenoa. Samaan aikaan taloudellisen ja teknisen yhteistyön länsimaiden kanssa loppuessa, Venäjä taantuu nopeammin vain energiaa ja raaka-aineita tuottavan kehitysmaan suuntaan. On hieman yllätävääkin, Kiinakaan ei ole halukas laajentamaan vientiään Venäjälle, vaan se on romahtanut Ukrainan sodan aikana.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Tolopaisella kirkas aamusaarna. Ei ole helle pehmittänyt aivoja eikä Koskenkorva.

  Apli

  Nyt jos koskaan Ukrainaan pitää lännestä toimittaa parasta mahdollista aseistusta, ohjuksia, tykkejä, raskasta raketinheitin kalustoa yms yms.. Jos sota jatkuu ja kävisi niin että Ukraina luhistuisi olisi seuraavat maat jo valmiina Moldova, Baltian maat, Suomi..

  Kalle Kehveli

  No, höpö, höpö. Sitten varmaan tipahtaa jo taivas niskaan. Ukraina kerjäsi verta nenästä ja sai sitä. Lännen idioottimainen politiikka luhistaa myös siinä sivussa länsimaiden taloudet.

  Per Ä Reikäs

  Hah, hah, hah, hih, hih, hih

  Venäjä nalle puhi vararikossa

  Pystyny velkojensa korkoja maksamaan

  Kukas menee ulosmittaamaan?

  Onhan niillä puita ja metsiä

  Kalle Kehveli

  On niillä rahaa joka lato täynnä, mutta korkoja ei voi maksaa, kun se on länsimaiden toimesta estetty. Taas länsimaiset yksityiset sijoittajat kärsivät idioottimaisista päättäjistään.

  Jätkä

  Veli Venäläinen pääsi kuin pääsikin palkintomatkalle Amerikkaan. Tietenkin hän oli vankka Kommunistisen puolueen jäsen. EDIT

  Palasikin kotikonnuilleen ja joutui heti kyselijöiden piirittämäksi: ”Millaista siellä oli. Oliko kovinkin erilaista kuin täällä jne”

  Toveri Vastasi:” Ei mitään erikoista. Ihan samaa kuin meilläkin. Dollari on kovaa valuuttaa, eikä ruplalla saa mitään”.

Esillä 10 vastausta, 1,801 - 1,810 (kaikkiaan 2,219)