Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 1,811 - 1,820 (kaikkiaan 2,219)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Kalle Kehveli

  Venäjällä kova pula vessapaperista, niinpä pyyhkivät nyt takapuolensa dollarin seteleillä. 5 punnan seteli käy tyttöjen pissapyyhkeeksi. 🙂

  Visakallo Visakallo

  Voisivat ne vieraat setelit olla vielä kovastikin tarpeen. Venäjä luisuu nyt samaan tilanteeseen kuin Neuvostoliitto aikoinaan, eli ruplia oli köyhilläkin, mutta ei mitään kunnollsta mitä niillä olisi saanut ostettua. Lopulta niitä ruplia kanniskeltiin muovikasseilla. Se oli kieltämättä aika hämmentävä kokemus silloin. Nyt en enää ihmettele mitään siinä maassa tapahtuvaa.

  Per Ä Reikäs

  Itämeren inisiä, Siperian Korpi kuusten kantojen alta, eli pikkuinen juottovasikka Venäjä olkoon hiljaa suuren ja mahtavan NATO yhteisön edessä alistettuna polvistukoon.
  Maksakoon velkansa metsillään, öljyillään ja kaasuillaan.
  Ladoja enään tarvita.

  A.Jalkanen A.Jalkanen
  Metsuri motokuski

  Taisi kuitenkin mennä ohi kohteesta. Öljyn jalostamaan varmaan yrittivät mutta tarkkuus ei riittänyt.  Siitä huolimatta järjetöntä touhua.

  Apli

  Venäjän ex-presidentti Medvedev varoitti kolmannesta maailmansodasta (iltalehti.fi)

  Venäjällä kovat puheet jatkuu, uhkaili myös Suomea taas kerran..

  Kalle Kehveli

  Nyt kannattaa olla käteistä muutama 10K kotona. 3. maailmansota lähestyy vääjäämättä.

  Apli
  Visakallo Visakallo

  Tuli vain mieleen, että ketä se Venäjä aikoo saada kaverikseen siihen maailmansotaan? Se on nimittäin aika lyhyt sota, jos se on vain Venäjä – vastaan muu maailma.

  Kalle Kehveli

  Visalla meni taas väärin. Sota tulee olemaan länsi vastaan muu maailma. Siirtomaa-riisto politiikalle tulee loppu ja paljon muullekin…

Esillä 10 vastausta, 1,811 - 1,820 (kaikkiaan 2,219)