Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 1,821 - 1,830 (kaikkiaan 2,190)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Visakallo Visakallo

  Milläs rahalla se persaukinen muu maailma länttä vastaan sotisi?

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Vielä jos Kehveli selvennät mitä ’muu maailma’ hyötyy siitä että se kääntyy ’länttä’ vastaan? Ymmärrän jos islamilaiset maat kääntyvät, kun länsi on täynnä kapitalistista maallista hapatusta, mutta tuon lisäksi on väkirikkaita maita kuten Intia ja Kiina ja Etelä-Amerikan maat.

  Metsuri motokuski

  Tuossa KK:lle vähän faktaa itänaapurin kyvyistä.

  Visakallo Visakallo

  Viimeksi 100 vuotta sitten, kun Venäjä jätti velkansa maksamatta, alkoi sotakin mennä huonosti ja päättyi Venäjän kannalta huonosti. Nyt taitaa käydä samoin.

  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008911598.html

  Apli
  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Jospa tämä tästä menisi maaliin saakka… Venäjän karhu saa ampiaisen pistoksen persauksiinsa.

  Scientist Scientist

  Muu maailma on mm. BRICS maat, väkiluku lähes puolet maailman maista. Lisäksi mm. Afrikassa ja Etelä-Amerikassa ei olla kovin innostuneita Venäjän ja Ukrainan sodasta. USAn ja EUn liittouma kattaa vain n, 1 mrd asukasta, toki niiden taloudellinen ja sotilaallinen valta on suuri.

  Visakallo Visakallo

  Kiinassa ja Intiassa on yhteensä kolme miljardia asukasta. Kummankin maan talous perustuu viimekädessä kauppaan länsimaiden kanssa. Niillä ei ole mahdollisuutta asettua länsimaita vastaan, koska silloin niiden talous romahtaisi. Sama koskee suurinta osaa myös Etelä-Amerikan maita. Venäjän todelliset ystävät ovat erittäin vähissä, eikä niillä ole lainkaan taloudellisia resursseja alkaa sotia Venäjän rinnalla. Näiisä asioissa kun kovat puheet ja todellisuus eivät useinkaan kohtaa.

  Tolopainen

  Venäjä on Belgian kokoinen talous. Ei sillä ole painoarvoa kuin hiilivetyjen myyjänä. Venäjä on mafian johtama huoltoasema, jolla on ydinaseita.

  Turkki saa F-16 hävittäjänsä. Tuo Suomen ja Ruotsin kanssa tehty sopimus oli pelkkä kulissi.

  Jätkä

  Joo. Siinä laskelmassa ei väkimäärästä ole kuin haittaa. Eurooppa ja Pohjoisamerikka Kanadan kanssa on kyllä ”Kukkulan kuninkaana”, jos rähinä alkaa.

  Nythän on jo nähty, että Venäjällä ei ole muuta kuin ydinaseet, mutta niin on muillakin.  Kiina ei varmaan ole ihan yhtä kelvoton, eikä Intia. Afrikan porukat ovat yhtä tyhjän kanssa, samoin Etelä-Amerikka.

Esillä 10 vastausta, 1,821 - 1,830 (kaikkiaan 2,190)