Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 1,841 - 1,850 (kaikkiaan 2,655)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Merkitty: 

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Jätkä

  Jos Saksa olisi saanut sotia liittolaistensa kanssa haluamallaan tavalla, olisi lopputulema ollut, että kun muu maailma on vallattu, vallattaisiin Amerikan manner ja lopuksi kaikki liittolaismaat miehitetään ja jäljellä on yksi valtio : Saksa.

  Putlerilla samantyyppiset suunnitelmat, mutta hänellä on surkeampi armeija ja -liittolaiset. Hänellä on myös vastassaan NATO ja USA, jotka pystyvät rökittämään nuo Putlerin hännystelijät.

  Kurki

  Rukopiikki: ”Miksi ihmeessä Venäjä ja Kiina sotisivat keskenään?”

  Venäjä on valloittanut Kiinalta alueita.

  https://fr.wikipedia.org/wiki/Fichier:MANCHURIA-U.S.S.R_BOUNDARY_Ct002999.jpg

  Apli

  Kiinan reaktioita ja toimia sotaan kaikki on odottanut, oikeestaan Kiina ei ole tehnyt mitään, ostaa halpaa öljyä ja kaasua ja puuta venäjältä ja pysyttelee lännen kanssa väleissä. Mutta samalla vahvistaa sotakalustoaan, toimii afrikassa aika röyhkeästi, valloittaa pieniä saaria, rakentaa tekosaaria, uhittelee Taiwanille yms.. Ehkä odottaa rauhassa venäjän asevoimien romahdusta ja alkaa toimiin, kuka tietää… Tuskimpa kukaan tuomitsisi Kiinaa jos se hyökkäisi venäjälle nykytilanteessa se olisi joko venäjän menoa tai ydinsota.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Saippuaoopperan seuraavassa osassa nähdään miten Turkkia painostetaan hävittäjäkaupoilla, joita ei tule ennen kuin liittymisemme Natoon on siellä ratifioitu. Sen jälkeen alkaa toinen näytös, jossa Venäjä ilmeisesti pilaa välinsä myös Kiinan kanssa. Tragedian kolmannessa näytöksessä Putinin valtakausi päättyy.

  Mikä näytelmä tai elokuva tästä tulee mieleenne? Vaihtoehtoja on Shakespearen näytelmistä Game of Thronesiin.

  Visakallo Visakallo

  Näin se todennäköisesti menee kuten A.J. tuossa edellä kirjoitti. Pitää vain toivoa, ettei Putin vetäydy muutaman napinpaijansa kannsa Uralin taakse tuomiopäivän luolaan tekemään sitä loppunäytöstä.

  Husq165R

  Näinä päivinä onkin varmaan mukava lämpötila p-montussa.

  Itse kellarikisassa mielenkiintoinen asetelma. Toinen ei pääse ikinä pois ja toinen ei taida uskaltaa mennä, viivähtämään kyllä mutta ei lukittautumaan. Postimäärässä vp johtaa melkein 500:lla. Tsemppiä aj!

  Tolopainen

  Venäjän talous näyttää romahtavan. Esim. autojen myynti on vähentynyt 97%. Ruplan kurssin tekohengitys ei maata pelasta. Kyllä Jenkkilä ja länsimaat laittaa Venäjän polvilleen, se on fakta, jota Putler ei pääse bunkkeriinsa pakoon.

   

  MaalaisSeppo

  Venäjän kansa on tottunut olemaan polvillaan enemmän kuin pystyssä. Siis luonnollisempi olotila. Venäjän johto, Putler tällä kertaa, on sitä tukevammin vallassa, mitä syvemmin kansa on polvillaan. Polvillaan olevan liikkeet ovat hitaita ja hyvin ennakoitavissa.

  Visakallo Visakallo

  Venäläisissä ja meissä suomalaisissa on aivan olennainen ero:

  Venäläiset ovat tottuneet vaikeuksiin. Heidät on opetettu, ettei syy ole omassa maassa, vaan länsimaissa.

  Meidät on opetettu voittamaan vaikeudet ja katsomaan peiliin. Otamme syyt sellaisestakin, mihin emme ole syyllisiä. Tämän takia olemme EU:ssa aina maksajan osassa.

  Tolopainen

  Mitäs vaikeuksia nyt on. Eläkkeet nousee yli 5% tammikuussa eli tulee täysimääränen kompensaatio hinnannoususta. Edes kuntapuolen palkat ei nouse niin paljon.

Esillä 10 vastausta, 1,841 - 1,850 (kaikkiaan 2,655)