Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 2,171 - 2,180 (kaikkiaan 2,654)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Merkitty: 

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Apli

  Onneks viljakuljetukset ja soija yms ovat päässeet käyntiin Ukrainan satamista mikä on todella positiivinen asia. Jotenkin alkaa tuntua että sota voisi loppua ennen vuoden vaihdetta, toivottavasti näin käy…

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Zaporizzasta uusi Tsernobyl? Tuon jos tekevät niin sitten ei ole enää jäljellä mitään muuta kuin ydinpommi millä uhata. Ehkäpä tuo on osoitus epätoivoisuudesta, joten sodan loppu voi olla lähelläkin. Kysymys kuuluu kuinka paljon tuhoa Putin saa vielä aikaan ennen kuin luopuu vallasta?

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e34d7aad-760a-4ae1-aa46-1230edbebbc5

  Kurki

  Empä usko, että räjäyttävät, kun olen seurannut koko kriisin ajan tätä karttaa, niin ilmavirtaukset ovat olleet Ukrainasta Valko-Venäjälle, Venäjän valtaamille separistialueille tai Venäjälle.

  http://en.sat24.com/en/forecastimages

  Samanlaista pelottelua kuin ydinaseilla, kun ovat häviämässä sodan.

  Ukrainanhan tuon ydinvoimalan voisi uhata räjäyttää, jos Venäjä ei vetäydy.

  urbo urbo

  Jezzet ja kallet on juuri neukkujen propagandan tyypillistä ja otollisinta kohdetta, samaa asiaa kun toistetaan riittävästi niin alkaa uskomaan vaikka mitä. Vaikka sen että hauki on lintu eikä kala

   

  jees h-valta

  Yhdensuuntainen mielialahäiriö-kö?

  Tolopainen

  Pohjois-Korea on luvannut Venäjälle vapaaehtoisjoukkoja. Kai siellä vapaaehtoisia on, kun ammutaan, jos ei lähde sotimaan. Aika alas on itänaapurimme vajonnut. Entisestä kumppanista on pitänyt tehdä vihollinen, kun tavoitellaan Ukrainan vilja-aittaa. Pietari suuri ei kuitenkaan uhannut räjäyttää ydinvoimalaa saadakseen lisääalueita. Putlerin hulluus on silmiemme edessä joka päivä.  Venäläisten turismista on tehtävä loppu, emme tarvitse herrakansanedustajia täällä, ennenkuin vaihtavat johtajia ja lopettavat sotimisen. Kaikki venäläiset ovat osavastuussa kansanmurhasta. Heidän passiivisuutensa ja välinpitämättömyytensä johti ensin sosialismiin ja sen jälkeen nykyisen natsismin valtaannousuun.

  jees h-valta

  Eli Toloppa haluaa samaa Suomen turisteille vastaavassa konfliktissa. Koska meilläkin kansa on aivan yhtä passiivista ja välinpitämätöntä valtakunnan politiikasta. Kun vaatii jotain muilta pitää muistaa että itse me ollaan aivan samanlaisia loisia nykyään. Tervetuloa vain suomeen veli-ja siskovenäläiset turistit! Ei syytetä aidanseipäitä jos tehdään huonot heinätyöt.

  Rane

  ”Eli Toloppa haluaa samaa Suomen turisteille vastaavassa konfliktissa.”

  No sitten kun valtaamme Karjalan takaisin niin turistit voivat käydä siellä tutkimassa ryssän elintapojen jättämiä jälkiä mutta ei tarvitse tavata itse venäläisiä.

  Apli

  Tuskinpa monikaan haluaa enää karjalaa takaisin ja hyvä niin, nyky suomi riittää hyvin meille. Pidetään siitä kiinni kynsin ja hampain…

  Tolopainen

  Jezze unohtaa, että mikään demokraattinen maa ei aloita sotia. Ruotsi ei koskaan hyökkää Norjaan tai Suomeen.

Esillä 10 vastausta, 2,171 - 2,180 (kaikkiaan 2,654)