Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 2,701 - 2,710 (kaikkiaan 3,245)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Visakallo Visakallo

  Suomi on selkeästi lisännyt valmiuttaan maanpuolustuksen suhteen. Viime viikolla oli täällä Ilmasotakoulun lentoharjoitus ja tänään alkaa puolestaan Ruska 2022 Ilmavoimien pääsotaharjoitus. Tämä on selkeä viesti niin Putinille kuin myös lännen ja Naton suuntaan.

  Visakallo Visakallo

  Näin toiveikkaissa tunnelmissa lännessä elettiin 1993. Ajateltiin Venäjästä tulevan samankaltainen kuin muistakin maista. Tuo oli Putinille hyvin katkeraa aikaa:

  Tolopainen

  Elämme mielenkiintoisia aikoja. On ihme, jos Putlerin klikkiä ei syrjäyttää vallasta tänä vuonna. Eivät he voi peittää kansalta Ukrainan sotilasoperaation täystuhoa. Kyllä realistinen tieto liikkuu kotirintamalle, vaikka TV esittää täyttä teatteria. Voittamattoman puna-armeijan hautajaiset on menossa.

  Jätkä

  Raja-aidan teko olisi syytä aloittaa heti – ja samassa rytäkässä pykätä taisteluhaudat ja perinteisen mallin mukaiset korsut, mutta teräsbetonista ja vesieristettyinä.

  Tie, jota pitkin ainakin maastohenkilöautoilla pääsee liikkumaan, pitää myös olla, että jalkaväen ei tarvitse rämpiä pusikoissa.

  Olisi tietysti plussaa, jos aitaan saisi annettua kunnollisia sähköiskuja tarvittaessa.

  Kurki

  Putinin painajainen.

  Hersonin alueella venäläiset joukot jo antautuvat heiluttamalla valkoista lippua.

  https://www.express.co.uk/news/world/1663603/Vladimir-Putin-soldiers-wave-white-flag-video-Russia-Ukraine-war-latest-vn

  Visakallo Visakallo

  Yhdysvallat ilmoitti Putinille harvinaisen selkeäsanaisesti tuhoavansa kaikki Ukrainan alueella olevat Venäjän sotilasosastot ja myös Mustanmeren laivaston, jos Venäjä käyttää Ukrainassa ydinasetta. Se antoi Putinille ehkä hieman ajateltavaa. Tuoreessa muistissa ovat varmasti hänelläkin, miten kävi vaikkapa Saddam Husseinille ja Muamar Gaddafille, ja monelle muulle roistolle. Yhdysvaltojen aseistus ja iskujoukkojen koulutus ovat ylivoimaisia Venäjän puolustukselle.

  Jätkä

  USA:n laivaston lentotukialus jos purjehtii Mustallemerelle koko suojaavalla kalustollaan, niin Ryzzillä tulee ruikut housuun, kun eivät pääse pakoon.

  Ei taida auttaa paremmatkaan ohjukset, kun ne tuhotaan jo Ryzzlandian ilmatilassa.

  Taktinen on tietenkin taktinen, mutta pitäisi osata oikea taktiikka ja se taitaa Ryzzillä olla vielä keksimättä.

  Visakallo Visakallo

  Reva-Leena viisasteli viikonloppuna Turkin taloudesta. – Vieläkö Leenan tekee mieli virnuilla:

  https://www.hs.fi/talous/art-2000009110044.html

  Visakallo Visakallo

  Taitaa Putinia alkaa jo jänistää. Yhdysvaltojen uhkaus on ilmeisesti mennyt perille:
  Kreml tiedotti maanantaina suosivansa ”tasapainoista lähestymistapaa” ydinaseiden käytössä sen jälkeen, kun Venäjän innokkaana tukijana tunnettu Tshetshenian johtaja Ramzan Kadyrov kehotti Venäjää pitäytymään ”matalatehoisten” ydinaseiden käytössä.  Kadyrov kritisoi Venäjää viikonloppuna sotatantereella koetuista tappioista. Kremlin tiedottajan Dmitri Peskovin mukaan Kadyrovilla on oikeus ilmaista mielipiteensä, mutta hänen mukaansa ”tunteet eivät ohjaa Venäjän lähestymistapaa”.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Joko uskomme että meidän ja Ruotsin Nato-hakemukset menevät pian maaliin?

Esillä 10 vastausta, 2,701 - 2,710 (kaikkiaan 3,245)