Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 2,711 - 2,720 (kaikkiaan 3,245)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Tolopainen

  Putlerille on käymässä kuten Ruzoville Kuuban kriisissä. Veti uhmakkaasti tilannetta, mutta kun Kennedy laittoi all in perääntyi. Sen jälkeen hänetkin syrjäytettiin ja eleli kotiarestissa lopun ikänsä. Putlerin loppu tulee olemaan toinen, hän katoa, joutuu lento-onettomuuteen eikä ruumista koskaan löydetä. Valtaklikki alkaa putoilla ikkunasta, osa pakenee Brasiliaan ja muualle Etelä-Amerikkaan.

  Nostokoukku

  Mutta Ruzov oli järkevä mies nykyiseen verrattuna.

  Rukopiikki

  Ruotsalaiset kehitti Venäjän armeijalle panssariajoneuvoa mutta se projekti taisi mennä Ukrainan takia jäihin. Tuosta oli kerran Taloussanomissa juttua.

  Visakallo Visakallo

  Venäjän ydinasedivisioonan operoima juna on liikkeellä kohti Ukrainaa. Puolalainen puolustusasiantuntija Konrad Muzykan mukaan kyseinen juna on kytköksissä Venäjän puolustusministeriön 12. direktoraattiin, joka on vastuussa ydinaseista sekä niiden varastoinnista, huollosta, kuljetuksesta ja liikkeellelaskusta. Kansainväliset asiantuntijat arvioivat, että Putin saattaa antaa osoituksen valmiudestaan käyttää ydinaseita pikemminkin Mustallamerellä kuin maalla. IL

  Tolopainen

  EU:n tuella Unkariin on rakennettu Venäjämielinen diktatuuri. Unkari ei ole enää vuosiin täyttänyt EU maalta vaadittavia demokraattisia oikeuksia. Antaa sen mennä Venäjän kanssa liittoon kuten Valko-Venäjä.

  Meidän pääministerimme ei taida hallita edes talouden alkeita. Keskuspankit muka toimivat ideologiselta pohjalta. Nehän olisivat sitten kuten ay, joka keskellä Euroopan syvintä talouskriisiä, tekee julkiselle puolelle historian kalleimman työehtosopimuksen. Tosin nämä kätilöt eivät edes tienneet, mistä ovat sopineet. Heillä tuntuu olevan käsi syvällä veronmaksajien taskussa. Se koneisto alkaa kohta oksentaa, niin paljon on velkarahaa tungettu sisuksiin.

   

  Apli

  Empä ihmettelisi enää jos kohta puolin ydinaseita käytetään ukrainaa vastaan, rotta on ajettu nurkkaan ja yhä ahtaammalla.. Pääministeri on ollut aika hiljaa kaikesta, kommentti keskuspankeista oli erikoinen, nythän pääministerin pitäisi olla aktiivinen turkin ja unkarin suuntaan että nato prosessi saadaan loppuun käsitellyksi.

  Tolopainen

  Tuohon Putlerin ydinase skeidaan ei pitäisi mennä mukaan. Häneltä on koodit poistettu jo kauan sitten. Armeijan johto ei toimi yhteistyössä hänen kanssaan. Venäjän duumassa tapahtui äänestyksessä pieni moka, kyllä ääniä tuli enemmän kuin edustajia on.

   

  Kurki

  Hersonin alueella Ukrainalaisilla läpimurto.

  Pekka Toveri: Mielenkiintoista jos pitää paikkansa. Nova Kakhovka on ainoa paikka missä venäläisillä on ylimeno Dnipron yli, ja jos se menetetään, ovat vain lauttojen varassa. Venäjän asevoimien syksyn pääuintitapahtuma lähestyy..

  Laulu Nieprille: ”Viimeisen kerran katson Dnjepriin. Harhaako vain sen välke ois.  On poissa …………………………………..”

  Rane

  Tässä ukrainalaiset liioittelee.Ei ole uskottavaa että yhdelle antautuvalle ryssälle maksettaisiin yli 80 000 euroa.Kun saa pitää henkensä ja pääsee inhimillisiin oloihin ukrainalaisten sotavangiksi pois ryssän armeijasta,se saa riittää.

  Ukraina houkuttelee venäläissotilaita antautumaan tekstiviestein, Telegram-botilla ja lentolehtisin – Digitoday – Ilta-Sanomat

  Tolopainen

  Venäjä lähti soitellen sotaan. Mädän yhteiskunnan mätä armeija juoksee pakoon Ukrainan panssareiden edessä. Ei taida Putlerin hallinnon kannatus riittää siihen, että tulee satoja tuhansia kuolleita pelkistä perääntymis taisteluista. Korruptio on syönyt armeijan mitään tekemättömäksi rosvojoukoksi.

  Tuollaiset yli sata kilometriä päivässä pitäisi motorisoidun armeijan edetä suhteellisen helposti noilla aakeilla. Ennen talvea venäläiset on ajettu maasta ja rajat linnioitettu ja miinoitettu, ei ole varastetuille alueille venakoilla tulemista.

   

Esillä 10 vastausta, 2,711 - 2,720 (kaikkiaan 3,245)