Kuka keksii parhaan metsäsovelluksen?

Stora Enson ja Sofokuksen kilpailu etsii uusia tapoja yhdistää metsä sekä moderni verkko- ja mobiilitekniikka.

Stora Enso ja sähköisen liiketoiminnan asiantuntijatalo Sofokus käynnistävät kilpailun, jossa etsitään uusia tapoja yhdistää metsä sekä moderni verkko- ja mobiilitekniikka.

Kilpailutöiden ideana on tuottaa toimiva sovellus tai sovelluskonsepti ihmisten, metsien tai metsäalan hyväksi. Kyse voi olla virkistyskäytöstä, taloudellisesta hyödyntämisestä tai muusta metsien käytöstä. Sovellus voi olla mobiilisovellus, selainsovellus tai esimerkiksi tietokoneohjelma.

”Entistä suurempi osa metsänomistajista etääntyy metsätilastaan, jolloin omassa metsässä ei välttämättä tule käytyä kovin usein. Digitaalisuus mahdollistaa sen, että metsänomistaminen ja metsien käyttö tulevat paljon lähemmäksi ihmisten arkea”, sanoo Stora Enso Metsän digitaalisten kanavien päällikkö Marko Kari.

Metsä 2020 -sovelluskehityskilpailu on avoin kaikille yksityishenkilöille, ja siihen voi osallistua joko yksin tai ryhmänä. Kilpailuaika on 10.1.–5.3.2017.

Voittajat julkistetaan ja palkitaan 14. maaliskuuta Stora Enson innovaatiokeskuksessa Helsingissä. Kilpailun pääpalkintona on 4 000 euroa parhaasta sovelluksesta ja 1 000 euroa parhaasta sovelluskonseptista.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Tekniikka Tekniikka

Kuvat