Logset ylsi historiansa parhaaseen tulokseen

Metsäkonevalmistajan myynti oli vahvaa Euroopassa ja kasvoi voimakkaimmin Venäjällä ja Etelä-Amerikassa.

Kiinnostus Logsetin järeää hybridiharvesteria kohtaan on kasvanut eri puolilla maailmaa.
Kiinnostus Logsetin järeää hybridiharvesteria kohtaan on kasvanut eri puolilla maailmaa.

Vaasan lähistöllä toimiva metsäkonevalmistaja Logsetin viime vuosi oli yhtiön historian paras. Logsetin liikevaihto kohosi uuteen ennätykseen, 40,1 miljoonaan euroon ja liikevoitto 1,7 miljoonaan. Liikevaihto kasvoi edellisvuodesta noin 30 prosenttia. Yhtiön tilauskanta vuoden lopussa oli ennätykselliset 19,8 miljoonaa euroa.

Yhtiön toimitusjohtaja Jussi Malmi arvioi tilannetta tyytyväisenä.

”Logsetilla oli erinomainen vuosi. Etenimme lähes kaikilla osa-alueilla suunnitelman mukaisesti ja tulokset ovat sen mukaiset. Kehittyneen operatiivisen toiminnan, ennätyksellisen tilauskannan ja alkuvuonna hyvänä pysyneen kysynnän ansiosta Logset on erinomaisessa asemassa alkavaan vuoteen.”

Metsäkoneita ja hakkuulaitteita valmistavan Logsetin myynti oli vahvaa Euroopassa ja kasvoi voimakkaimmin Venäjällä ja Etelä-Amerikassa. Kiinnostus yhtiön järeää hybridiharvesteria kohtaan kasvoi entisestään.

Koko metsäkonealaa viime vuonna vaivannut pula komponenteista vaivasi myös Logsetin tuotantoa. Tästä huolimattta toimitusajat pysyivät kohtuullisina.

Vuoden lopulla perustettiin tytäryhtiö Logset inc. Kanadaan. Yhtiön tehtävänä on tukea Pohjois- ja Etelä-Amerikan myyntiä ja asiakastukea.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Tekniikka Tekniikka

Kuvat