Metsäalan työnantajia rohkaistaan viestintään uudella palkinnolla

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa esille työnantajia, jotka kannustavat työntekijöitään henkilökohtaiseen viestintään.

Metsämiesten Säätiö perustaa uuden, Viestintää tukeva työnantaja -palkinnon. Palkinto kertoo työyhteisön panostavan metsäviestintään ja innostavan sekä tukevan siinä työntekijöitään onnistumisiin.

Palkinto käsittää enintään 2000 euron rahapalkinnon, kunniakirjan ja myönteisen julkisuuden. Lisäksi työnantaja saa käyttöönsä sen viestinnällisestä yhteiskuntavastuusta kertovan tunnuksen.

Metsämiesten Säätiö haluaa palkinnolla nostaa esille metsäalan työnantajia, jotka rohkaisevat ja tukevat työntekijöitään henkilökohtaiseen viestintään. Henkilökohtainen viestintä tarkoittaa oman vastuualueen piirissä tapahtuvaa metsäalan positiivista esiintuontia esim. kouluissa, sosiaalisessa mediassa, lehdissä ja radiossa.

” Omasta työstä ja omasta osaamisesta rehellisesti ja persoonallisesti kertomalla muovataan käsityksiä metsäalasta. Näin päivittäinen työ metsässä ja muissa tehtävissä saa osaajan kasvot ja metsäalan monipuoliset työtehtävät tulevat tutuiksi. Samalla tulee näkyväksi, miten metsäalalla yhteensovitetaan metsänomistajien tavoitteita sekä metsään liittyviä erilaisia taloudellisia-, ekologisia-, virkistyksellisiä- ja kulttuurillisia arvoja”, toteaa Metsämiesten Säätiön toimitusjohtaja Ilari Pirttilä.

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa saamiaan

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänomistus Metsänomistus