Kommentit (8)

 1. MIISU4F

  Kissat on! Parhautta.

  Meillä on kolme kappaletta. Yksi on tosikova jyrsijännappaaja. Ulkoilutan niitä lähimetsässä lumettomaan aikaan valvotusti. Se on vartti ja myyrä/hiiri kiinni talon kulmalta. Yksi osaa pyydystää vain hyönteisiä ja päästäisen joskus saa kiinni.

 2. Mottimasa

  Yksikin killi on liikaa ulkona vapaana. Kaikki 7 oravaa lintulaudan alta on kadonneet killin suuhun. Hyvä niin kauan kuin ei ulos päästetä pedoksi.

 3. metsä-masa

  Ajankohtainen tuo metsäveroilmoituksen teko, kyllä kuvan oppaasta apua on ja esimerkki laskelmaa voi soveltaa omilla tiedoilla !

 4. MIISU4F

  Monta sikaa, nautaa, kanaa, lammasta, hirveä, poroa, kaurista, metsäkanalintua ja muita lintuja, karhuja ynnä muuta eläintä ihminen syö vuodessa? Luulen, että karhuja on lukumääräisesti vähemmän kuin oravia..

  Ihminen on täysin vapaana ympäri vuoden ja tappaa ihan laillisesti aseella kymmeniä,- ellei siis satoja-tuhansia erilaisia eläimiä, myös niitä, joita ei syö- rottia, harakoita, lokkeja, oravia, kettua, supia, minkkejä, susia, käärmeitä jne… sekä liikenne tappaa myös. Ihminen myös tappaa autoillessaan toisten lemmikkikissejä sekä ampuukin kesyjä kissejä, joita ei saisi ampua.

  Mikäs itseoikeus ihmisellä on tappamiseen, jopa täysin turhaan ammuskeluun?

  Se jos joku kissi muutaman oravan tai linnun ottaa jyrsijöiden lisäksi ei tätä maata tai sen faunaa muuta eikä kaada.

 5. Kyllähän hiirikissa on aina nurkissa hyvä apu. Olen lähes aina kun joku valittaa asuntoon tunkevista hiiristä kysynyt ettei teillä ilmeisesti ole kissaa. Noh, ei ole ja siitähän se juuri kiikkuu. Ei ole monta päivää aikaa kun yksi naapuri lainasi työkaluja että sai seinää auki senverran että sai haisevat raarot pois. Heilläkin on koiria mutta ei kissaa. Meilläkään ei omaa kissaa ole mutta naapurin katti asustaa lähes aina meitin tontilla ja saalistaakin tässä. Toki niitä lintujakin. Mutta joka biologisella aseella on haittansa.

 6. MIISU4F

  Pitää aina välillä kurkata Onni kissan kuvaa. On niin komea. Jää kuvan kettu toiseksi vaikka niin on samat väritkin 🙂

 7. Eipäs jää kettu toiseksi. Yhtä komeita viirusilmiä molemmat.

 8. Komea kissa! <3

Metsänomistus Metsänomistus

Kuvat