Uusi keskustelupalsta metsäasioille

Metsäkeskuksen ylläpitämä Metsäkeskustelut.fi-palvelu pyrkii luomaan miellyttävän ympäristön metsäaiheiselle keskustelulle, jossa kokeneemmat metsänomistajat voivat jakaa omaa tietotaitoaan eteenpäin.

Metsäkeskus on avannut verkossa metsäaiheisen keskustelupalstan. Metsäkeskustelut.fi-palvelun tarkoitus on luoda miellyttävä ympäristö metsäaiheiselle keskustelulle, jossa kokeneemmat metsänomistajat voivat jakaa omaa tietotaitoaan eteenpäin. Palstalla on mukana myös liuta Metsäkeskuksen asiantuntijoita ja neuvojia.

”Moni metsänomistaja pohtii metsänhoitoon ja -omistukseen liittyviä kysymyksiä yksin. Metsäkeskustelut on asiallinen ja helposti lähestyttävä keskustelupalsta, jota ylläpitää metsäalan koulutuksen saaneet henkilöt”, kertoo asiakasneuvoja Marjut Pirinen Suomen metsäkeskuksesta.

Palsta jakaantuu kolmeen osaan: Ajankohtaisteemoissa ylläpitäjät nostavat esiin keskuteluaiheita, Kahvilassa kuka tahansa voi aloittaa uuden keskustelun haluamastaan aiheesta, Pienryhmät ovat suljettuja keskusteluryhmiä esimerkiksi Metsäkeskuksen koulutuksia varten.

Keskusteluihin voi osallistua, kun on kirjautunut palstalle.

METSÄLEHTI

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänomistus Metsänomistus

Keskustelut