Metsäalan Forest.fi-verkkosivusto kasvattanut lukijamääräänsä

Suomenkielisten artikkeleiden lukijamäärä on noussut alkuvuonna 82 prosenttia vuodentakaisesta, englanninkielisten 64 prosenttia.

Metsäalan kansainvälinen uutissivusto Forest.fi lyö kävijäennätyksiä. Sivuston suomenkielisten artikkeleiden lukijamäärä on noussut alkuvuonna 82 prosenttia vuodentakaisesta. Englanninkielistenkin artikkeleiden lukijamäärä on noussut 64 prosenttia.

Vertailtu ajankohta on tammikuun alusta toukokuun puoliväliin.

”Kokonaisuudessaan kävijöitä on ollut noin satatuhatta. Heistä noin kaksi kolmasosaa on lukenut suomenkielisiä artikkeleita ja kolmasosa englanninkielisiä”, Forest.fi:n päätoimittaja Tero Karjalainen kertoo.

Karjalainen pitää kasvua merkittävänä yli 15 vuotta verkossa toimineelle, metsäalan ajankohtaisista asioista kertovalle julkaisulle.

”Vaikka iloitsemme valtavasti kasvaneista lukijamääristä, meille tärkeimmät arvot ovat faktat ja tutkittu tieto. Nekin voi kyllä tarjota lukijoita kiinnostavalla tavalla”, Karjalainen toteaa.

Kasvun taustalla on muun muassa tehostettu ja kohdennettu sosiaalisen median markkinointi, hakukoneoptimointi, jakelukanavien tehostaminen ja sivuston markkinointi Suomen Metsäyhdistyksen tapahtumissa.

Forest.fi on metsäalan kansainvälinen verkkolehti, jota julkaisee vuonna 1877 perustettu metsäviestinnän yhteistyöjärjestö Suomen Metsäyhdistys.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänhoito Metsänhoito

Kuvat